Type and press Enter.

Hoe doe je Mini Reishi Cacao ceremonie thuis?

De Voordelen Van Een Mini Reishi Cacao Ceremonie Voor Bewustzijnsverruiming

Inleiding:

De wereld kan soms overweldigend zijn en we hebben allemaal momenten waarop we ons overweldigd, gestrest en angstig voelen. Een mini Reishi cacao ceremonie is een geweldige manier om je te helpen ontspannen. Je komt tot rust en meer in contact te komen met je innerlijke zelf. In deze blog post bespreken we de voordelen van een mini Reishi cacao ceremonie en hoe je het thuis zelf kunt doen.

Wat is Reishi cacao en waar komt het vandaan?

Reishi Cacao is een drank die wordt gemaakt door Mendy Linden. Reishi is een medicinale paddenstoel die van nature voorkomt in Azië en al duizenden jaren wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Vanwege zijn krachtige gezondheidsvoordelen wordt Reishi breed ingezet. De combinatie van Reishi en cacao zorgt voor een heerlijke drank. Die niet alleen goed smaakt, maar ook een geweldige manier kan zijn om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Pure cacao heeft verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder een:

 • verlaagd risico op hart- en vaatziekten,
 • verbeterde hersenfunctie,
 • verhoogde stemming en energie,
 • betere spijsvertering en
 • hoger gehalte aan antioxidanten en mineralen zoals magnesium, ijzer en zink.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze voordelen vooral gelden voor pure, ongezoete cacaoproducten en niet voor chocolade met veel suiker en andere toevoegingen.

Wat is het effect op de geest van pure Reishi cacao?

Het drinken van pure cacao kan een positief effect hebben op de geest. Het bevat theobromine, cafeïne en anandamide, stoffen die het gevoel van geluk en welzijn kunnen bevorderen en stress kunnen verminderen. Ook kan het de cognitieve functies verbeteren, zoals het geheugen en de concentratie.

De voordelen van bewustzijnsverruiming zijn al eeuwen bekend en worden nu ook door de moderne wetenschap erkend. Het effect van de rijke smaak en aroma van reishi cacao kan ook bijdragen aan het verminderen van stress en angst. De combinatie van de aardse smaak van Reishi en de zoete smaak van cacao kan een kalmerend effect hebben op de geest en het lichaam. Het drinken van reishi cacao kan een geweldige manier zijn om jezelf te trakteren op een ontspannend en rustgevend moment.

Een gezonde geest is essentieel voor een gezond lichaam. Door regelmatig tijd vrij te maken voor een mini reishi cacao ceremonie, kun je jezelf helpen om meer in contact te komen met je innerlijke zelf en een gezonde geest te behouden. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan een gezonder lichaam en een betere algehele gezondheid.

Probeer het zelf uit! Het is heel eenvoudig om thuis een mini reishi cacao ceremonie te doen. Volg de stappen die we hebben beschreven en creëer een rustige en ontspannen sfeer om van je ceremonie te genieten. Vergeet niet om een intentie te stellen voor de ceremonie en te mediteren tijdens het drinken van je Reishi cacao.

De gezondheidsvoordelen van Mini Reishi Cacao Ceremonie:

Reishi cacao zit boordevol mineralen, antioxidanten, polysacchariden en triterpenen die bijdragen aan de immuunstimulerende eigenschappen van Reishi. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van reishi cacao:

Versterkt het immuunsysteem: Reishi staat bekend om zijn immuunstimulerende eigenschappen en kan helpen om het immuunsysteem te versterken en te beschermen tegen ziekten en infecties.

Vermindert stress en angst: Reishi bevat ook stoffen die kunnen helpen om stress en angst te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Natuurlijke remedies zoals Reishi cacao ceremonies winnen steeds meer aan populariteit als een manier om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren. De voordelen van bewustzijnsverruiming zijn al eeuwen bekend en worden nu ook door de moderne wetenschap erkend. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van Reishi cacao en hoe je een mini privé ceremonie kunt houden om je lichaam en geest te versterken.

Hoe maak je een Mini Reishi Cacao Ceremonie?

Hier is een korte handleiding voor het maken van een mini reishi cacao ceremonie:

 1. Creëer een rustige omgeving: Zorg voor een rustige en vredige omgeving om te genieten van je ceremonie, bijvoorbeeld door kaarsen aan te steken of zachte muziek te spelen.
 2. Verhit (plantaardige) melk: Verhit wat water of plantaardige melk in een pannetje op het vuur of in de magnetron.
 3. Voeg cacaopoeder en reishi poeder toe: Voeg 1-2 eetlepels cacaopoeder en 1-2 theelepels reishi poeder toe aan het water of de melk. Roer goed door.
 4. Voeg eventueel zoetstof toe: Voeg eventueel zoetstof toe zoals honing, agavesiroop of stevia, afhankelijk van je smaakvoorkeur.
 5. Stel een intentie: Stel een intentie voor je ceremonie, bijvoorbeeld om stress te verminderen, te ontspannen of om meer in contact te komen met je innerlijke zelf.
 6. Mediteer tijdens de ceremonie: Neem de tijd om te mediteren en je te concentreren op je intentie terwijl je van de reishi cacao geniet.
 7. Geniet van het moment: Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de rijke smaak en aroma van de reishi cacao.

Probeer het zelf uit en ontdek de voordelen van een mini reishi cacao ceremonie!

Conclusie:

Een mini Reishi cacao ceremonie kan een geweldige manier zijn om te ontspannen, tot rust te komen en meer in contact te komen met je innerlijke zelf. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Door regelmatig tijd vrij te maken voor een mini Reishi cacao ceremonie, kun je jezelf helpen om meer in balans te blijven, een gezonde geest en een gezond lichaam te behouden. Probeer het zelf uit en geniet van de voordelen van deze heerlijke drank!

Bestellen:

Reishi Cacao

Te koop per zak van 40 gram, goed voor ongeveer 10 koppen.

100% Biologisch

Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd

Handgemaakt

De Reishi Cacao wordt met de hand gemaakt.

Fairtrade

Alle ingrediënten worden verhandeld met oog voor mens en dier

GMO vrij

Alle ingrediënten zijn natuurlijk

Heb je nog vragen?

Stuur me een DM op Facebook! Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je 18+?

Je mag deze pagina alleen betreden als je ouder dan 18 jaar bent.

Ben je 18+?

Je mag deze pagina alleen betreden als je ouder dan 18 jaar bent.