Type and press Enter.

Verzenden & retourneren

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking niet is geopend. Bij het openen van de verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Zoals persoonlijke mixen of op maat gemaakte chocolade.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,25 per (brievenbus)pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@mendylinden.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via mail@mendylinden.com. Onder vermelding van: Urgent – adreswissel. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Gepersonaliseerde chocolade bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, worden de dag erna vers voor u bereid. Wij proberen dezelfde dag nog te verzenden.

Producten die niet behoren tot gepersonaliseerde items verzenden wij de eerstvolgende werkdag. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:
€ 3,95 voor bestellingen onder € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL.

Voor webshop goederen geldt, indien voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor persoonlijke mixen en chocolade geldt: Vandaag besteld, overmorgen verstuurd. Daar deze bestellingen met de hand gemaakt worden vanaf het moment van bestellen, kan er soms een vertraging optreden door bijvoorbeeld een verkoudheid of andere vorm. Graag uw begrip daarvoor.

België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje:
€ 9,- voor bestellingen onder € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf `€ 150,-

Portugal, Verenigd Koninkrijk:
€ 10,- voor bestellingen onder € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf `€ 150,-

Verenigde Staten:
€ 12,50 voor bestellingen onder € 200,-
Gratis voor bestellingen vanaf `€ 200,-

Ben je 18+?

Je mag deze pagina alleen betreden als je ouder dan 18 jaar bent.

Ben je 18+?

Je mag deze pagina alleen betreden als je ouder dan 18 jaar bent.